Onderdeel: Inkoop & assortiment

Vraag 6: Duurzame relatie  

Bouwt u met uw belangrijkste leveranciers bewust aan een duurzame samenwerkingsrelatie?

Met onze leveranciers onderhouden wij:

 

Een duurzame samenwerkingsrelatie betekent een relatie waarin beide partijen gezamenlijk komen tot de levering van een goed product, dat voldoet aan de eisen en wensen van de afnemer, voor een goede prijs.

Voorbeeld
Persoon Outdoor Living: Persoon Outdoor Living is al meer dan 15 jaar actief in Azië en met name in Vietnam. Samen met onze vaste agent Dung Viet Pham die voor Persoon veel meer is dan een agent worden fabrikanten, handelaren en beurzen regelmatig bezocht. Er wordt zaken gedaan met producenten door het hele land en in de loop van de tijd is een betrouwbaar netwerk opgebouwd.

Vanuit die duurzame relaties wordt tevens gezocht naar manieren om iets terug te doen voor het land Vietnam. Iets terug doen voor de inzet, de werklust, de creativiteit maar zeker ook voor de enorme gastvrijheid die zij iedere dag op iedere reis weer tonen. Gezocht werd naar een mogelijkheid om mensen te helpen op de korte en op de lange termijn via een organisatie die betrouwbaar en nuttig is. Dit heeft geresulteerd in hulp aan een kindertehuis in de hoofdstad van Vietnam, Ho Chi MInh. Meer informatie: www.persoon.nl